28. Országos Marketing Konferencia

///   Időpont: 2017. november 15-17.
///   Helyszín: Park Inn Radisson, 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.

1. nap

A hajmeresztő hullámvasutaktól, a kedvenc mesehősökön, az interaktív show műsorokon át, a klasszikus körhintákig és céllövöldékig mindig rendkívüli élményt nyújtanak a vidámparkok. A legtöbb park nagy választékban kínálja az adrenalinlöketről gondoskodó és vérpezsdítő attrakciókat az élményszerzéshez. A vidámparkok sokkal komplexebbek, mint a városi parkok, vagy a játszóterek. Komplexek, mint a marketing és élményt nyújtanak, mint a marketing.

Emlékezzünk vissza az első vidámparki kalandunkra. Nehéz volt eldönteni, hogy mit nézzünk meg és mit próbáljunk ki először. Hirtelen a lábunk előtt hevert számtalan vidámparki eszköz és döntenünk kellett. Ugyanúgy, mint a marketingben.

A marketing világa folyton változik, lekövetni is nehéz, alakítani pedig csak a Marketing Hősök tudják. A nagy marketing vágta közben kell megtalálnunk azt a pillanatot, amikor a megfelelő üzenet találkozik a hozzáillő fogyasztóval.

De mire fókuszáljunk?

A marketing melyik területeit, eszközeit helyezzem origómba? Mire szálljak fel? A körhintára , a hullámvasútra, vagy ami csak egy irányba visz?  Hogyan és mi mentén tervezzek stratégiát? Hogyan használjam az online és offline eszközöket? Hogyan generáljak leadeket? Hogyan hozzak létre eladásokat támogató tartalommarketing platformot? Milyen konverziós áttörések vannak?  Mit kezdjek az adatokkal? Milyen a ténylegesen kreatív üzenet? Milyen a sikeres ügyfélszolgálat? Egyáltalán mik a jövő év trendjei?

Számtalan kérdés, számtalan válasz a marketing valódi világából.

Minden év novemberében a marketingtevékenységet végzők széles tábora egy helyen, az Országos Marketing Konferencián értesülnek arról, hogy mi az új, mi a menő és mi az, ami ténylegesen működni fog a következő évben a marketing legfontosabb területein.

STEP IN IF YOU DARE!

2. nap

Vágytál már egy valódi esettanulmány konferenciára, amelyen Magyarország legsikeresebb marketingvezetői segítenek megismertetni a marketing leginkább működő fortélyaival? A rendezvény programstruktúrája garantálja az egész napos fókuszálást, annak érdekében, hogy sikeresen felkészülj a jövő esztendő kihívásaira.

A 28. Országos Marketing Konferencia másnapján a Marketing Masters-en a marketing-döntéshozók napján, a megbízói oldal TOP marketingvezetői előadásaik és esettanulmányaik keretében bemutatják a legújabb marketing trendek szakmailag helyes marketing gyakorlatait, igazi véleményvezérként osztják meg gondolataikat a marketing területeinek jövőbeni alkalmazásáról, valamint alakítják a marketing irányzatait és edukálják, inspirálják a marketingeseket, márkatulajdonosokat, marketingtevékenységet végzőket.

A Marketing Masters a Magyar Marketing Szövetség, a Marketing & Média és a Hinora Group közös egyedülálló rendezvénye, gyere el, alapozd meg tudásodat és légy részese a TOP 50 legsikeresebb marketingvezető esti díjátadójának is.

3. nap

„A ma tanulása számít, a tegnapé már nem”

A 28. Országos Marketing Konferencia harmadik napja a WORKSHOPS DAY, amelyre sok szeretettel várjuk az elmélyülni vágyókat. A marketing valódi világában nem elég meghallani a tudást, de el is kell tudni sajátítani. Két kiemelt témában, két valóban gyakorlatorientált workshop keretében, két kiváló szakértői csapat közreműködésével segítjük a fókuszálást, hogy biztosan megalapozd a jövő éved sikerességét. Projekt-alapú tanulásra hívunk limitált résztvevői számmal. A projekt maga a jövő évi marketinged megtervezése márkastratégia és digitális oldalról.

Regisztrálj az elsők között, hogy ne maradj le az elmélyülés napjáról!

Részletes program bejelentés és előadók bemutatása hamarosan.

//  Hivatalos oldal