A Google App Engine bemutatása – Meetup

///   Időpont: 2015.07.09 19:00
///   Helyszín: 1077 Budapest, Wesselényi u. 46

“Az előadás középpontjában a Google Cloud Platform, azon belül is a Google App Engine és a kapcsolódó szolgáltatások állnak. Egy USA-beli startup számára fejlesztett alkalmazás példáján keresztül mutatjuk be, miért teszik le sokan a voksukat a felhő alapú technológiák mellett és miért is szeretnek a felhőbe fejleszteni – valamint mik a GCP előnyei és persze a kihívásokat, nehézségeket sem rejtjük véka alá a beszélgetés során.

Az előadónk Tőzsér Tamás: a DoctuSoft vezető fejlesztőjeként az elmúlt két és fél évben egy Google App Engine-en futó, AODocs nevű dokumentum-mendzsment alkalmazás fejlesztésén dolgozott szoros integrációban a Google többi szolgáltatásával. Ez idő alatt Google Qualified Developer minősítést szerzett az összes Google Cloud Platformmal kapcsolatos technológiából. A BME-n diplomázott 2012-ben kiváló minősítéssel, diplomamunkájában nagyvállalati felhő alapú alkalmazások fejlesztésével foglalkozott.

A belépő 1000 Ft.

Ha az önéletrajzoddal regisztrálsz, vagy korábban már regisztráltál a Schönherz Bázishoz, akkor INGYENES.
Küldd el a CV-d meetup[kukac]schonherzbazis.hu-ra “Meetup regisztráció” jeligével.

Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt az [masked]-ra “Meetup regisztráció” jeligével.

Online regisztráció itt:

https://www.eventbrite.com/e/a-google-app-engine-bemutatasa-tickets-17306318665

Ha többet szeretnél megtudni a Schönherz Bázisról, látogasd meg a honlapunkat www.schonherzbazis.hu, vagy csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/ “