A vállalati mobilitás ereje

///   Időpont: 2015.12.02 8:00
///   Helyszín: 1067, Budapest, Teréz körút 43. (Radisson Blu Béke Hotel)

A mobil iparágat továbbra is a magas szintű növekedés és a kedvező lehetőségek jellemzik, és mivel az iparág egyre dinamikusabb és a lehetőségek köre tovább növekszik, vele párhuzamosan növekszik a kihívásoké is. Az IDC arra számít, hogy 2020-ra, ötből egy internet-felhasználó már csak mobil eszközön lesz elérhető és a mobil hirdetési költés a digitális piac (110M $) 45% -át teszi majd ki.

A rendezvényen az IDC témaindító, a vállalati mobilitás aktuális kérdéseit megvilágító és a jövőre vonatkozó előrejelzésekkel szolgáló előadásán túl esettanulmányokat hallgathatnak meg a résztvevők.

Az első esettanulmányi előadásban az Aegon Biztosító által nemrégiben bevezetett smartCASCO termékről, az alkalmazott új üzleti modellről és annak lehetséges hatásairól a biztosító jövőbeni termékfejlesztését illetően Koncz Tamás, nemzetközi projektmenedzser szól.

A második esettanulmányban a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinika Központi Sürgősségi Osztályán bevezetésre került MediQue, azaz fejlett mobiltechnológián alapuló betegirányító és erőforrás-allokáló rendszert és az elmúlt egy év működésének tapasztalatait, illetve a reális további fejlesztések irányait a fejlesztésben részt vevő cég, az INU CEO-ja, Bodor Csaba mutatja majd be.

A kötetlen eszmecsere az üzleti reggeli alatt és a program végén, az előadások és a moderált panelbeszélgetés kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a rendezvény végén a vállalati mobilitás trendjeire és várható folyamataira rávilágító elemzéssel és innovatív ötletekkel gazdagodva térjen vissza szervezetéhez.

Kiknek ajánljuk a részvételt?

  • IT igazgatóknak, IT menedzsereknek
  • Technológiai menedzsereknek
  • IT infrastruktúra menedzsereknek
  • Üzemeltetési vezetőknek
  • Beszerzési vezetőknek
//  Hivatalos oldal