Bepillantás a Blockchain fejlesztésbe

///   Időpont: 2018.02.01. 18:00-20:00
///   Helyszín: 1111 Budapest, Egry József u. 18.

Details

/// FIGYELEM, A NAGY ÉRDEKLŐDÉS MIATT A HELYEK BETELTEK. A MEETUPOT FEBRUÁR 8-ÁN IS MEGISMÉTELJÜK, ÍGY REGISZTRÁLNI MOST MÁR CSAK ARRA AZ IDŐPONTRA TUDTOK. TOVÁBBI INFÓK A KIALAKULT HELYZETRŐL: https://goo.gl/p8yssG ///

Blockchain, blockchain, blockchain… nem meglepő, ha mostanában mindenhol belefutsz ebbe a szóba, hiszen többek között a legismertebb kriptovaluta, a Bitcoin mögött is ez a technológia áll. A blokklánc ugyanakkor bőven túlmutat a Bitcoinon, ennek segítségével számos fejlesztést tudunk támogatni.

A meetup keretében először röviden összefoglaljuk a blokklánc protokolok alapelemit és a konzorcium blokklánc megoldások követelményeit.

Ezt követően egy demóval megmutatjuk, hogyan lehet egy konzorcium blokklánc infrastruktúrát Azure Blockchain segítségével létrehozni, majd erre Smart Contractokat illetve egy teljes decentralizált alkalmazást létrehozni Truffle és Solidity segítségével.

Előadónk Szegő Dániel lesz, független Blockchain szakértő, aki MIT Future Commerce és MIT Cybersecurity Certificationnel is rendelkezik.

———————————

Jelentkezés:

Önéletrajz vagy LinkedIn profil elküldésével a meetup@schonherzbazis.hu-ra “Meetup regisztráció” jeligével – az e-mail lehetőleg tartalmazza a telefonszámot is. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal vagy LinkedIn profillal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a meetup@schonherzbazis.hu-ra “Meetup regisztráció” jeligével. Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról? Légy része szakmai közösségünknek a Facebookon keresztül!
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/ Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

• What to bring

• Important to know