Ecommerce Hungary Meetup

///   Időpont: 2017. február 27. 18:00-21:00
///   Helyszín: Remix Retro Disco, 1062 Budapest, Teréz krt. 55.

A 2016-os év a mobilról és a sharing economy-ról szólt, ennek a két területnek egy egy innovatív megoldásával, képviselőjével találkozhattok 2017 február 27-én este a Remix-ben.

A Meetupon szó lesz arról, hogy milyen az új push notification, hogy változott a mobil car sharing foglalás 2016-ban és lesz szó a sharing economy minőségbiztosításáról is, hiszen ez lesz a 2017-es év egyik nagy kérdése, megoldandó problámája!

Előadóink:

1, Pressenger – Márkus Attila
Cím: Push Noti cselekedetei a Call to Action bolygón (15-20p)
Bemutatkozó: Mindenki gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá szeretné tenni a mobil platformokra irányuló kommunikációját. A Pressenger for Business egy új mobil kommunikációs szolgáltatás, amely a hagyományos push notification helyett teljes képernyős, interaktív mobil üzeneteket küld. A P4B révén magasabb konverziót eredményező marketing kampányok szervezhetők.

2, Beerides – Bősze Botond András
Cím: Mobile is booming: 2016 vs 2015 data at a transaction based sharing economy marketplace (15-20p)
Bemutatkozó:
A mobilos tranzakciók robbanásszerű térnyerése tranzakciós alapú sharing economy piactéren (2016-os és 2015-ös adatok összehasonlítása). A dolog érdekessége, hogy ez egy olyan tranzakciós alapú piactér, ahol az ügyfelek jelentősen előre foglalnak, és mégis mobilon + tableten jön a forgalom több mint fele!

3, Rendi – Csillik Timur
Cím: A Sharing economy másik oldala: Hosszútávú együttműködés és minőségbiztosítás kínálati oldalon. (15-20p)

Bemutatkozó: A Sharing economy a hagyományos üzleti modellektől eltérően két oldalú szolgáltatást kínál. Ennek több előnye illetve hátránya van, amelyeket a Rendi.hu case study-ja által bemutatunk a kínálati oldalra fókuszálva. Főbb témák: szolgáltatók toborzása, megtartása illetve folyamatos ellenőrzése.

Az est házigazdája Gerő Viktor az Ecommerce Hungary (SzEK.org) elnökségi tagja lesz.. Na és persze várunk Titeket is nagy számban, úgy mint a kérdéseiteket.

Időpont: február 27. hétfő

Helyszín: Remix Club | 1062 Budapest, Teréz krt. 55 C. épület

Előtte ugyanott lesz az Ecommerce Hungary Akadémia (14.00 és 18.00 között), így zökkenőmentesen lehet összekombózni a két eseményt.

Ecommerce Hungary (SzEK.org) tagoknak a részvétel ingyenes, “külsősöknek” 1575 Ft+ÁFA.
A részvételi díjat a számlázási adatok elküldése után előreutalással tudja rendezni, ill. a helyszínen készpénzzel történő fizetés is megoldható.
A számlázási adatokat a secretary@szek.org email címre várjuk.

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

//  Hivatalos oldal