Etikus Hacker: mit és hogyan?

///   Időpont: 2017.12.14. 18:00-20:00
///   Helyszín: 1111 Budapest, Egry József u. 18.

Details

2017-et alapvetően a meghatározták a különbféle kiber- és hackertámadások. Elég csak a Kaspersky vagy a T-System ügyeire gondolni, melyekre nem csak a szakma, de az átlagember is felkapta a fejét. A Schönherz Bázis szezonzáró meetupján ismét a téma mélyére ásunk!

Először egy általános kiberbiztonsági kitekintésben végigvesszük a trendeket, szereplőket és a stratégiákat, majd tüzetesebben megvizsgáljuk a támadási vektorokat, a fenyegetettség fokait, illetve a hacker gondolkodásmódot.

Ezt követően közösen végrehajtunk egy Google hacket is, melynek keretében keresőmotorok segítségével keresünk sérülékenységeket, érzékeny fájlokat, nyitott rendszereket. Végül pedig kitérünk a védekezési eljárásokra is.

A meetup előadója Virág Csaba lesz, a KÜRT akadémia, valamint a Cyber Services Plc. munkatársa.

———————————

Jelentkezés:

Önéletrajz vagy LinkedIn profil elküldésével a meetup@schonherzbazis.hu-ra “Meetup regisztráció” jeligével – az e-mail lehetőleg tartalmazza a telefonszámot is. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a meetup@schonherzbazis.hu-ra “Meetup regisztráció” jeligével.

Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkban! https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

//  Hivatalos oldal