“Ezek a mai fiatalok!” – vannak egyáltalán generációs különbségek?

///   Időpont: 2017.11.15. 19:00
///   Helyszín: 1072 Budapest, Klauzál utca 26-28.

Sokat hallott frázisoknak szeretnénk utánajárni, és megnézni, főleg a digitális eszközhasználattal és IT cégekkel kapcsolatban, hogy létezik-e a generációs különbség. Mi az X, Y, Z vagy Alpha generáció, és van-e egyáltalán értelme ennek a megkülönböztetésnek.

Az eseményt folyamatosan frissítjük…

dr. Papp-Danka Adrienn: Digitális állampolgárok és/vagy digitális bennszülöttek?

“Előadásomban néhány empirikus kutatási eredményt villantok fel arról, hogy van-e generációs különbség a digitális állampolgárok között. Vajon a Z- vagy az X-generációnak fontosabb-e a digitális részvétel? Vajon melyek a digitális kompetenciának azok a részterületei, ahol tetten érhető a generációs különbség? Vannak-e egyáltalán ilyen területek? A válaszokat hordozó adatok bemutatásán túl pedig eljátszunk a gondolattal, hogy mit jelenthet a (digitális) állampolgárság egy Alpha-generációsnak és egy X-generációsnak…”

Kiss Dettina (Neticle) – 

webes vélemények alapján bemutatja, hogy épp mi motiválja a webfejlesztőket a bérezés és az álláshirdetések témakörében.

Szokásosan nagyjából 5 előadásra számíthattok 10-10 percben, és kérdezhettek is az előadóktól. Tervek szerint Facebook Live lesz, viszont belépő nem lesz, úgyhogy érdemes inkább eljönni. Várjuk előadók ajánlását és jelentkezését is!

(Már érkezett egy 20 szeletes tortára felajánlás, amivel a 7. születésnapunkat ünnepeljük. :))