Magyar Marketing Fesztivál

///   Időpont: 2017. január 26. 8:30-18:00
///   Helyszín: Lurdy Konferencia Központ, Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Tudod mi hozza lázba vevőidet 2017-ben?
Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb éveleji, kimondottan az üzleti- és marketing trendekkel és szakmai újdonságokkal foglalkozó szakmai konferenciája kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing- és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.
Az elmúlt három évben teltházas volt a rendezvény és a résztvevők között folytatott piackutatás (1263 fő, 2016.01.29.) alapján ez Magyarország legszínesebb KKV-marketing konferenciája.
Tölts csupán 1 napot azzal, hogy felkészülsz a 2017-es év üzleti- és marketing újdonságaira, változásaira és megtanulod, 2017-ban mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök fognak valóban működni és melyek nem.Vegyél részt 15 TOP-előadáson, találkozz 15 TOP-előadóval, akik saját szakmájuk nagyjai. Tapasztalatuk megfizethetetlen, az év elején vállalkozásod számodra sorsdöntő is lehet. Építs kapcsolatokat a szervezett networkingen és gyűjts két óra alatt annyi partnert, amennyi akár az egész évre is bőséges lehet. Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet a 40+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítóval, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén maximalizálhatod a hatékonyságodat és profitodat. Újdonság 2017-ben is: “Milliárdosok klubja” – inspiráció-bomba három, milliárdos forgalmú cég vezetőjétől!

Gyere el, mert a konkurensed biztos ott lesz!

//  Hivatalos oldal