Okostelefon Akadémia 8.0 – Ötlet

///   Időpont: 2015.01.21. 18:00
///   Helyszín: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20, Millenáris D csarnok

2015 első Telenor Okostelefon Akadémiáján izgalmas programmal és az Appra magyar! 2014 verseny díjátadójával várják az érdeklődőket.

Fő téma: ÖTLET – az első villanástól a sikerig, okoseszközökkel!

Hogyan lesz egy ötletből/app-ötletből sikersztori? Hogyan induljunk? Honnan tudhatjuk, hogy jó az ötletünk?
Hogyan vigyázzunk ötletünkre? Milyen csapatot érdemes építeni, és ki segíthet a megvalósításban? Mi működött eddig, mi lehet a jövő trendje?

Ezeket a kérdéseket és a téma más érdekes vetületeit járják körül az előadók, hogy bátorítsák az érdeklődőket: az te ötletedből is lehet sikersztori! Az okoseszközökkel és internettel ugyanis hatalmas lehetőség kerül minden ötletember kezébe, kérdés, hogy ezt ki, hogyan használja ezt fel.

Előadók, program:

// Dr. Vinnai Balázs, a MySis Digital Channels üzletágának vezetője, 2013-ban az év üzletembere
// Faix Csaba, a Prezi regionális PR-vezetője
// Szirmai Gergely, a Hollywood Hírügynökség bloggere
// Köles Kristóf, a Telenor Magyarország termékmenedzsere
// Zéztényi Anna, az InnovaLab ügyvezetője
// Appra magyar! 2014 díjátadó

Az izgalmas előadások után kerül sor az ország legnagyobb mobilalkalmazás-fejlesztő versenyének, az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) szervezésében zajlott Appra magyar! 2014 díjátadójára, ahol négy kategóriában (életmód, szórakozás, üzlet, kereskedelem) hirdetik ki a nyerteseket, vagyis az év hazai mobilalkalmazásait.

A szokásokhoz híven az esemény Expo területén a legnagyobb készülékgyártók lesznek jelen újdonságaikkal, teret kapnak az Appra magyar! verseny ígéretes fejlesztői alkalmazás-bemutatókkal, a kiállítók között köszönthetjük a Game Channel csapatát, a FreeDee printig-et (3D nyomtatás), lesz FireFox sarok, de nem hiányozhatnak a izgalmas játékok, versenyek és az Okostombola sem, amelynek nyertesei értékes ajándékokkal térhetnek haza.

Az esemény látogatása ingyenes, de e-mail-es regisztrációhoz kötött. Ha biztosan eljönnél, részvételi szándékodat az oa@eurolex.hu címen jelezd, OA8 tárggyal!

Sok szeretettel várunk!
Telenor

//  Hivatalos oldal