Ötödször születik a MeetOFF!4 & 1. Mobil Weekend meetup

///   Időpont: 2015.11.03 18:30
///   Helyszín: 1051, Budapest, Erzsébet tér 13. (Design Terminál)

Előadók, remek társaság és ünnepi hangulat – újra születünk! 111 nap pihenő után belecsapunk.

Az 5. születésnapunkat egyik kedvenc társaságunkkal, a Mobil Weekend csapatával közösen szervezzük, úgyhogy a téma ezúttal (is) a MOBIL lesz!!4!

Előadóink:

// 18:30- Dr. Ekler Péter (Android Technical Lead  – AutSoft, adjunktus – BME AUT): A mobilszoftver két értéke – legjobb gyakorlatok és újdonságok az Android platform tükrében 

A mobil alkalmazások rohamos léptékben terjednek az élet minden területén. Fejlesztőként fontos, hogy az alkalmazás és a forráskód minőségére és karbantarthatóságára is ügyeljünk, különösen ha hosszú távra tervezünk. Az előadás keretében szóba kerülnek alkalmazás fejlesztési legjobb gyakorlatok és újdonságok az Android platform tükrében.

// 19:00- Biró Júlia: Az igazi programozó…

Milyen egy tipikus informatikus? Milyen egy igazán jó informatikus? Mit gondol a társadalom és mit gondol a szakma? És mi köze van az elképzeléseinknek a valósághoz?

// (Rövid szünet)

// 19:45- Dr. Forstner Bertalan (K+F részlegvezető – AutSoft, egyetemi docens – BME AUT): Hey Siri, nem láttad valahol az okosszemüvegem?

Ahogy azt a korábbi előadásban is látjuk, mindenhonnan ömlik az adat…De vajon mivel mozdítja ez előre az egyes egyének dolgát? Nézzük meg egy esettanulmányban, amiről a végén még az is kiderülhet, hogy nem is olyan futurisztikus…

// 20:15- Inotay Balázs (Eclectiqminds): Mobile as a gateway to IoT

Ami még hatalmas meglepi számunkra, hogy a belépőtök árát (1500Ft/fő) ezúttal a Mobil Weekend állja! Szóval majd koccintunk az ő egészségükre is, a miénk mellett.