Robotikai problémamegoldás helyszíni példákkal

///   Időpont: 2017.09.14. 19:00
///   Helyszín: 1111 Budapest, Egry József u. 18.

Kíváncsi vagy rá, hogy miként tud működni egy TelePresence megoldás sztereókamerás rendszerrel? 2 dolog nélkülözhetetlen, ha ilyen technológiával akarunk dolgozni: egy VR headset és egy sztereó kamerás platform.

Az előadás során érinteni fogjuk a megfelelő kamera és optika kiválasztását, a sztereó stream átvitelét – akár wifin is -, illetve a mozgatható platform elkészítését és programozását.

Gyere el a Schönherz Bázis és a Hungarian Robot Builders közös szeptemberi meetupjára, és légy részese a rendszer születésének, melyet követően természetesen Te is kipróbálhatod a gépet a helyszínen!

————————–

Jelentkezés:

Önéletrajz elküldésével a [masked]-ra “Meetup regisztráció” jeligével. Ebben az esetben a részvétel INGYENES. Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a [masked]-ra “Meetup regisztráció” jeligével. Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról? Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkban:
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/ Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis

#meetup #robot #virtuálisvalóság #SchönherzBázis #HURBA #TelePresence