Smart 2017 conference

///   Időpont: 2017. április 5.
///   Helyszín: Akvárium Klub; 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Az elmúlt 8 évben az SMART konferenciasorozat a régió meghatározó mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciájává vált. 2017-ben, a TELEKOM főtámogatásával, a SMART 2017 egy minden eddiginél nagyobb, színesebb tematikát átölelő, több, mint 100 hazai és nemzetközi szinten jegyzett előadót felvonultató konferenciát hoz el Budapestre.

A SMART 2017 kiemelt témái // Highlighted topics at SMART 2017

Mobil // App Dev // UX Design // Gaming

A SMART 2017 konferencia idén is megszámlálhatatlan mobil fókuszú témát jár körbe: köztük a platform specifikus kompetenciák és fejlesztési trendek főbb kérdéseit, a web-app megoldásokat, az interakciós dizájn legújabb trendjeit, a legfrissebb analitikai trendeket és megoldásokat, a fizetési szokások és lehetőségek témakörét, valamint a legújabb játékfejlesztési trendeket.

Smart Home // Smart City // IOT // Smart Agriculture

A SMART konferencián külön időt szentelünk az IOT témának, valamint a környezetbe ágyazott, integrált rendszerektől az okos autókon és az okos otthonon át, az okos városig. Új tematikával bővítjük az SMART konferencia sorozatot: a hazai és külföldi városfejlesztési szakemberek bevonásával járjuk körbe a jövő technológiai trendjeit és fejlődési lehetőségeit.

E-Health // Sensors // VR // Wearables

Szakemberek bevonásával körbejárjuk a hordozható eszközök trendjeit, a legfrissebb fejlesztési irányokat, valamint vizsgáljuk a virtuális valóság területén folyó fejlesztéseket, a hordozható eszköztervezés dizájn és egészségügyi vonatkozásait.

Fintech // Payment // Programmatic // Sharing Economy // Telco // Partnering

A SMART 2017 konferencia külön hangsúlyt fektet a Fintech témáknak, továbbá körbejárjuk az aktuális fejlesztési trendeket, valamint különböző economy sharing megoldásokat. A SMART konferencia remek lehetőséget ad továbbá a kapcsolatépítésre és a nemzetközi kapcsolatokban rejlő lehetőségekre. Olyan nemzetközi szakembereket hozunk el Budapestre, akik első kézből tudják hogyan lesz sok kicsiből, nagyon sok.

Smart Transportation // Smart Future // Startups

Kibővített tematikában foglalkozunk az okos közlekedési megoldásokkal, a digitális térkép és szenzoros közlekedési megoldásokkal, valamint a jövőt meghatározó okos technológiai trendekkel. Továbbá, idén is bemutatjuk 2016 és 2017 legsikeresebb Startupjait.

Brain-hubs // Investors // UniverSM

A legnagyobb hazai egyetemek bevonásával ismét életrehívjuk az UniverSM programsorozatot, ahol szakemberek és hallgatók bevonásával betekintést adunk hazai mobil fókuszú projektek háttérébe. Minden eddiginél erősebb nemzetközi előadói bázissal keressük a választ, hogyan lehet nagy nemzetközi partneri kapcsolatokat létrehozni, valamint hogyan lehet érvényesülni a globális piaci környezetben.
//  Hivatalos oldal