Wireless ConnAction

///   Időpont: 2017. április 19.
///   Helyszín: Continental Hotel, 1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

2017. április 19-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Wireless ConnAction konferencia, amely az egyetlen olyan rendezvény, amely kifejezetten az ipari vezeték nélküli alkalmazásokat célozza meg olyan speciális iparágakra vonatkozóan, mint például energetika, okos mérés, közlekedés, olaj- és gázipar, víz- és szennyvízkezelés vagy akár a biztonságtechnika.

A rendezvényen többek között olyan témákat tárgyalunk, mint a mobil kommunikációs trendek, beleértve az elkövetkezendő években várhatóan meghatározó szerepet kapó 5G trendet, valamint a jelenleg kiépítésre kerülő LTE 450 hálózatot és a benne rejlő lehetőségeket. Megvizsgáljuk, hogy a különböző alkalmazásokhoz milyen kivitelű hardvert érdemes vásárolni, és hogy a helyszíntől és alkalmazástól függően a WLAN, a mobil kommunikáció vagy éppen a ZigBee a legalkalmasabb technológia. Megszólítunk mobil / M2M szolgáltatót és antenna szakértőt is, hogy átfogó képet kapjunk az M2M megoldásokról.

Menetrend

Az IIoT Platform Predix hajtja a digitális átalakulást
A platform szabványosított módszert kínál ahhoz, hogy egy egész üzleti vállalkozás gyorsan kihasználja a működési és üzleti újításokban rejlő lehetőségeket. A Predix az Ön ipari internet platformja. Ez a platform-as-a-service (PaaS) azzal a céllal jött létre hogy az Ipari internet alkalmazásokat bevezessék, fejlesszék, működtessék és bevételt generáljanak a segítségével.
A Predixet kivállóan optimalizálták az ipari alkalmazások egyedi és szigorú követelményeihez, működik bármely gyártó üzemi eszközeivel vagy az öröklött rendszerével. A Predix biztonságos, ipari szabványoknak megfelelő felhő alapú környezetben méri és elemzi a különleges és sokféle géppel generált ipari adatot.
A Cloud Foundry alapítványra hivatkozva a Predix microservices architektúrát használ, ahol az alkalmazások katalógus szolgáltatásokként lettek létrehozva a helyett, hogy szorosan összekapcsolt monolitikus kódot alkotnának.
– átfogó, Edge-to-Cloud Cloud Platform
– még okosabb a gyors innovációért
– Ipari Internet felhasználói sikertörténetek
– összehozza az ökoszisztémát

Előadóink közül

Szilágyi László – Ericsson Magyarország, Customer Engagement Manager: 5G, IoT és edge computing

Thomas Schulz – GE Digital, Channel Manager: Industrial Internet-of-Things Platform Predix is driving Digital Transformation

Dr.Maros Dóra – Óbudai Egyetem, Okleveles Villamosmérnök, PhD, Docens, Kutatási Dékánhelyettes: 5G-és hálózatok új rádiós kihívásai

Bóna Péter – Com-Forth Kft., Ügyvezető Igazgató 

Leveli András – LSK Hungária Kft., Termék- és Üzletfejlesztési Vezető: Welcome BYOD – avagy hogyan támogathatják mobil eszközeink a tárgyalótermi interaktivitást és a kollaborációs folyamatokat?

Kakucsi-Csernák Zoltán – Magyar Nemzeti Drón Szövetség, Ügyvivő Elnök

//  Hivatalos oldal