Kapcsolat

Az AppDevCare szolgáltatás célja segíteni a mobilalkalmazások fejlesztésének résztvevőit (legyen szó bármelyik érintettről) hasznos információkkal és szolgáltatásokkal, hogy sikeresebb alkalmazásokat tudjanak fejleszteni. Célunk, hogy hangsúlyozzuk és igazoljuk a fejlesztés folyamán a kutatás és a tesztelés fontosságát.

Kinek szól a honlap?

Ötletembereknek, fejlesztőknek, wannabe fejlesztőknek, befektetőknek, projektmenedzsereknek, tanulóknak, érdeklődőknek: egyszóval mindenkinek, akit érdekel a mobilfejlesztés és a mobil piac.

Mit nyújt a honlap?

A honlap „lelke” a fejlesztési folyamat ábrája, mely bemutatja az általunk ideálisnak vélt fejlesztési folyamatot. Az egyes lépéseknél kutatásokkal, teszteléssel, tanácsadással, ingyenesen elérhető dokumentumokkal és sablonokkal tudjuk segíteni az érdeklődőket. Ezen felül igyekszünk hírekkel, hírforrásokkal, statisztikákkal és sok egyéb információval ellátni a látogatókat, hogy képbe kerüljenek, és kiigazodjanak a mobilvilágban.

Miért éri meg kutatni a fejlesztés során?

Kutatásaink által jobb minőségű, a piaci és felhasználói követelményekhez jobban illeszkedő appokat tudnak majd ügyfeleink készíteni. Tesztelési szolgáltatásaink révén hatékonyabbá válik a fejlesztési folyamat, a fejlesztők már a folyamat korai szakaszától kezdve megismerhetik a potenciális felhasználók véleményét, kívánságait, szükségleteit.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Szolgáltatás-portfóliónkat a Szolgáltatások menüpontban tudod elérni, ahol részletes leírást találsz a fejlesztési folyamat egyes fázisaihoz kapcsolódó kutatásainkról, ezek módszertanáról.
Mit hol találsz a honlapon? Menüstruktúra

Fejlesztési térkép

Egy ideális mobil applikáció fejlesztési folyamat lépései, az egyes lépések leírásával, és az ezekhez kapcsolódó Szolgáltatásainkkal és ismertetőinkkel, sablonjainkkal.

Szolgáltatások

Az általunk kínált szolgáltatások bővebb leírása, általunk használt módszertanok ismertetése

Hírek

A mobil kutatási, fejlesztési piac friss híreit megjelenítjük az oldalon. A tag-jeink segítségével szűrni tudsz a téged jobban érdeklő részterületekre

Fejlesztőműhelyek

A hazai fejlesztőcégek szaknévsora

Események

Verseny- és konferencianaptár beszámolókkal és az ígéretes közelgő események híreivel

Hasznos

// Kutatócégek

Adatközlők, akiket mi fontosnak tartunk, az oldalon látható statisztikák tőlük származnak.

// Tanácsadási anyagok

Leírások és letölthető sablonok az alábbi területeken: funkcionális specifikáció, use case, felhasználó-központú tervezés, wireframe, szerződéskötés, ajánlatkérés, szoftverfejlesztési módszertanok

// Eszközpenetráció

Hazai és nemzetközi adatok a különböző eszközök elterjedtségéről, népszerűségéről

// OS penetráció

Hazai és nemzetközi adatok a különböző mobil operációs rendszerek elterjedtségéről, népszerűségéről

// Ismertető anyagaink

Összefoglaló bemutató a szoftverfejlesztési módszertanokról, a tesztelés típusairól, a mobil marketingeszközökről, és egy, a dizánjhoz kapcsolódó ISO szabványról

// Hírforrások

Azok az oldalak, amelyek követésével tökéletesen képbe kerülhetsz a mobil piac aktuális eseményeivel

// Véleményvezérek

Azon szakértők, véleményformálók csatornái (blog, twitter, youtube), akik meghatározzák a trendeket.

// Könyvek

A mobil fejlesztéssel, mobil piaccal kapcsolatos leghasznosabb könyvek, magazinok és útmutatók

// Blog

Pintér Róbert kutató beszámolói, véleményei a mobil piacról.

//  Lépj kapcsolatba velünk


Az AppDevCare a Széchenyi Terv támogatásával megvalósuló „Mobil alkalmazások fejlesztőit segítő szolgáltatási keretrendszer létrehozása” DAOP-1.3.1-12-2012-0054 projekt segítségével jött létre.

//  Közösségi oldalak
//  Cím
//  Projektbemutató